MEGHÍVÓ NÉPDALVERSENYRE

Ebben az évben is megszervezzük a már nagy népszerűségnek örvendő ,,KÉK IBOLYA’’népdalvetélkedőt, melyre a hagyományok szerint, meghívjuk a környék iskoláinak –Bereck, Kézdialmás, Csomortán, Esztelnek, Kurtapatak, Kézdiszentkereszt, Bélafalva, Ozsdola, Lemhény -népdalkedvelőit.
A versenynek ebben az évben is az alsólemhényi kultúrotthon ad helyet, 2016 május 25-én, szerdán, délután, 16 órától.
A versenyzők 3 (az előkészítő-IV.osztályosok, az E.O. lehet gyermekdal is) illetve 5 népdallal (V-VIII. osztályosok) kell készüljenek, amelyből kettőt kell majd bemutatniuk a zsűri előtt. Az első népdal szabadon választható, míg a másodikat a zsűri tagjai választják ki a beadott listán felsorolt népdalok közül.
A sikeres szervezés érdekében, kérjük, közölje az Ön iskolájából jelentkező versenyzők névsorát valamint születési évét a lenti telefonszámon vagy email címen, legkésőbb 2016 május 20-ig:
Barbocz Piroska tanítónő – 0755-480 323 -
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Megújult környezetben, új zsűritagokkal várjuk a
népdalkedvelőket!

Várjuk jelentkezését!
Sikeres felkészülést kívánnak a szervezők!

Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet
Réthi Levente elnök
Barbocz Piroska
Lemhény, 2016 május 4.

 

 


 

 

Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet
Lemhény 229
Tel: 0741- 420189

 Meghívó népdalversenyre

 A Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet harmadik alkalommal szervezi meg a ,,Kék ibolya” népdalversenyt 2013 június 4-én, kedden, 15 órai kezdettel a felsőlemhényi kultúrotthonban.Erre a versenyre szeretettel meghívjuk az Önök iskoláját is.(Meghívott iskolák:Bereck, Lemhény, Ozsdola, Almás, Csomortán, Esztelnek, Kurtapatak, Bélafalva, Kézdiszentkereszt, Szentlélek).

A verseny korcsoportokban zajlik, a versenyzők születési éve szerint.(Ezért bejelentkezéskor kérjük a versenyző nevét és születési évét.)
A vetélkedőre jelentkező I-IV. osztályosoknak három, az V-VIII.osztályosoknak öt népdalt kell ismerniük, amiből egyet szabadon választva adnak elő, és egyet a zsűri kérésére.
Az Önök iskolájából legtöbb 8 versenyzőt várunk, tetszőleges korcsoportonkénti elosztásban.
Tisztelettel kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék legkésőbb
2013. május 30-ig, Barbocz Piroska tanítónőnél, a következő telefonszámon: 
0746-914083 vagy email-ben: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

 

A versenyzőknek jó felkészülést kívánva maradunk tisztelettel

 

Réthi Levente elnök
Barbocz Piroska
Raff Róbert
Szakosztályvezetők

 

Lemhény, 2013 május 8.