Lemhény község hivatalos weboldala

Lemhény község Kovászna megyében, a Feketeügy és a Lemhénypataka völgyeiben található. A község északkelet-délnyugati irányban mintegy 9 kilométer hosszúságban terül el.

Még több »

Közlemények

2020. március 18., 20:39

A Covid-19 koronavírus terjesztésének megelőzése érdekében a lemhényi polgármesteri hivatal 2020. március 18-tól kezdődően meghatározatlan időre felfüggeszti az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolatot. Arra kérjük az ügyfeleket, hogy kéréseiket, panaszaikat bizonyos problémák megoldására online, faxon, postán, gyorspostán vagy telefonon küldjék el a hivatalhoz.

Az összes közlemény megtekintése »

Közérdekű információk

Sajtószemle

Ifjúsági terem Felsőlemhényben

2023. január 4., Szerda

Lemhény Polgármesteri Hivatala sikeresen pályázott Kovászna Megye Tanácsánál a felsőlemhényi régi óvoda épületében lévő ifjúsági terem berendezésére és felszerelésére.


Rászorulókon segített a tejszövetkezet

2022. december 29., Csütörtök

A Kézdi Tejszövetkezet, a Kovászna Megyei Tanács, az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete, az AgroSic Közösségek Közti Társulás és Fejér László Ödön szenátor irodája az ünnepek közeledtével olyan egységeknek adományozott tartós tejet, amelyeknek minden segítség jól jön.


Az összes sajtószemle megtekintése »
new-church-2