Site-ul oficial al Comunei Lemnia

Comuna Lemnia este situată în județul Covasna, în văile Râului Negru și Pârâul Lemnia. Satul se întinde pe o direcție nord-est-sud-vest pe aproximativ 9 kilometri.

Mai mult »

Anunțuri

18 martie 2020, 20:39

În vederea combaterii răspândirii Covid-19, se suspendă activitatea de relaţii cu publicul în cadrul Primăriei comunei Lemnia începând cu data de 18.03.2020 pe perioadă nedeterminată. Propunem publicului interesat, ca cererile şi sesizările pentru rezolvarea unor probleme se vor depune online, prin fax sau prin poştă, ori curierat rapid.

Vezi toate anunțurile »

Informații de interes public

Revista presei

Peste 70 de proiecte câștigate de localităţi din județul Covasna prin PNRR

22 decembrie 2022, Joi

Ministerul Dezvoltării continuă să publice săptămânal noi liste cu proiecte aprobate în cadrul PNRR, în judeţul Covasna fiind aprobate până acum şi urmând să primească finanţare 71 de proiecte în valoare totală de peste 112 milioane de lei, din 24 de localități. Pentru Municipiul Sfântu Gheorghe vom detalia într-un articol separat toate proiectele aprobate, în acest caz fiind deja foarte multe proiecte aprobate atât pentru reabilitarea termică și eficientizarea energetică a unor şcoli, cât şi pentru lucrări de reabilitare termică a unor blocuri de locuinţe.


Consiliul Judeţean Covasna a aprobat asocierea cu judeţele Braşov şi Sibiu pentru realizarea unor trasee de biciclete

8 decembrie 2022, Joi

Județul Covasna intenționează să solicite finanțare din fondurile europene aferente PNRR, pentru construirea a două trasee integrate de ciclism, în parteneriat cu județele Brașov și Sibiu precum și cu județele Harghita și Mureș. Având în vedere faptul că termenul de depunere a documentației este unul foarte strâns, Consiliul Judeţean Covasna a fost convocat miercuri, 7 decembrie, în şedinţă extraordinară de îndată. 


Vezi revista presei »
new-church-2