Site-ul oficial al Comunei Lemnia

Comuna Lemnia este situată în județul Covasna, în văile Râului Negru și Pârâul Lemnia. Satul se întinde pe o direcție nord-est-sud-vest pe aproximativ 9 kilometri.

Mai mult »

Anunțuri

18 martie 2020, 20:39

În vederea combaterii răspândirii Covid-19, se suspendă activitatea de relaţii cu publicul în cadrul Primăriei comunei Lemnia începând cu data de 18.03.2020 pe perioadă nedeterminată. Propunem publicului interesat, ca cererile şi sesizările pentru rezolvarea unor probleme se vor depune online, prin fax sau prin poştă, ori curierat rapid.

Vezi toate anunțurile »

Informații de interes public

Revista presei

Trei noi suporturi pentru cuiburile de barză montate la Valea Crișului

15 martie 2023, Miercuri

Locuitorii din Valea Crișului și-au propus să stimuleze creșterea populației de berze din comună și satele aparținătoare. În cursul săptămânii trecute, cu sprijinul autorităților locale și al membrilor Asociației „Rara Avis”, în satele Calnic și Valea Crișului au fost montate 3 noi suporturi pentru cuiburi, pe lângă cele 5 deja existente, iar localnicii speră ca noile „locuințe” să fie pe placul vestitorilor primăverii și să fie ocupate cât mai curând.


Peste 30 de școli covăsnene din mediu rural vor fi dotate cu echipamente IT, mobilier și materiale didactice

14 martie 2023, Marţi

Unitățile de învățământ din 32 de comune covăsnene vor fi dotate cu echipamente IT, mobilier și materiale didactice în cadrul unui proiect al Consiliului Județean (CJ) Covasna, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), valoarea totală a investiției fiind de 36 de milioane de lei.


Vezi revista presei »
new-church-2