eu-logoguvernul-romaniei-logoregio-logoinstrumente-structurale-logo

Site-ul oficial al Comunei Lemnia

Comuna Lemnia este situată în județul Covasna, în văile Râului Negru și Pârâul Lemnia. Satul se întinde pe o direcție nord-est-sud-vest pe aproximativ 9 kilometri.

Mai mult »

Anunțuri

20 decembrie 2023, 17:11

Pentru a prezenta renovarea bisericii, am realizat o hartă 3D care cuprinde toate micile detalii ale bisericii renovate.

13 decembrie 2023, 18:51

Odată cu finalizarea lucrărilor de renovare a bisericii Sfântul Mihail situată între Lemnia și Mereni, începem o serie de mai multe anunțuri, în care vă prezentăm principalele momente ale renovării bisericii.

Vezi toate anunțurile »

Informații de interes public

Revista presei

Consiliul Județean Covasna achiziționează 36 de microbuze electrice pentru şcolile din judeţ

30 mai 2024, Joi

Consiliul Județean Covasna achiziționează 36 de microbuze electrice, în parteneriat cu 35 de UAT-uri, printr-un proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Miercuri, 29 mai a fost semnat contractul de furnizare pentru 19 microbuze cu 16+1 locuri, care vor fi folosite de elevii din 19 UAT-uri: Ojdula, Sânzieni, Ozun, Estelnic, Valea Crișului, Vâlcele, Zagon, Reci, Dobârlău, Aita Mare, Malnaș, Poian, Brateș, Ilieni, Cernat, Baraolt, Lemnia, Covasna și Tg. Secuiesc.


Toți elevii de clase primare din Barcani, Sărămaș și Lădăuți primesc câte un sandviș și un fruct în fiecare zi

9 mai 2024, Joi

Toți cei 349 de preșcolari și elevi de clasele primare care învață în școlile din Barcani, Sărămaș și Lădăuți sunt, începând de săptămâna aceasta, beneficiari ai programului guvernamental „Masă sănătoasă”, astfel că în fiecare zi vor primi câte un sandviș și un fruct. Într-o postare pe Facebook, primarul comunei Barcani, Nicolae Pastor, a transmis că decizia de a nu opta pentru mese calde le-a aparținut profesorilor și părinților.


Vezi revista presei »
new-church-2