Site-ul oficial al Comunei Lemnia

Comuna Lemnia este situată în județul Covasna, în văile Râului Negru și Pârâul Lemnia. Satul se întinde pe o direcție nord-est-sud-vest pe aproximativ 9 kilometri.

Mai mult »

Anunțuri

18 martie 2020, 20:39

În vederea combaterii răspândirii Covid-19, se suspendă activitatea de relaţii cu publicul în cadrul Primăriei comunei Lemnia începând cu data de 18.03.2020 pe perioadă nedeterminată. Propunem publicului interesat, ca cererile şi sesizările pentru rezolvarea unor probleme se vor depune online, prin fax sau prin poştă, ori curierat rapid.

Vezi toate anunțurile »

Informații de interes public

Revista presei

Primăria Valea Mare, contract prin PNRR pentru dotarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”

4 august 2023, Vineri

Primăria comunei Valea Mare a încheiat un contract de finanțare în valoare de 844.043 lei pentru dotarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 15 – Educație.


Două cămine pentru bătrâni din județ, amendate cu câte 10.000 de lei. Prefectul Ráduly István: „Până în prezent au fost constatate nereguli mărunte”

13 iulie 2023, Joi

Complexul „Zathureczky Berta” din Sfântu Gheorghe și căminul pentru persoane vârstnice „Zenobia” din Târgu Secuiesc au fost sancționate de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Covasna cu câte 10.000 de lei, în urma neregulilor constatate până în prezent, în timpul controalelor derulate în această săptămână la toate centrele rezidențiale destinate adulţilor, copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi.


Vezi revista presei »
new-church-2