Site-ul oficial al Comunei Lemnia

Comuna Lemnia este situată în județul Covasna, în văile Râului Negru și Pârâul Lemnia. Satul se întinde pe o direcție nord-est-sud-vest pe aproximativ 9 kilometri.

Mai mult »

Anunțuri

18 martie 2020, 20:39

În vederea combaterii răspândirii Covid-19, se suspendă activitatea de relaţii cu publicul în cadrul Primăriei comunei Lemnia începând cu data de 18.03.2020 pe perioadă nedeterminată. Propunem publicului interesat, ca cererile şi sesizările pentru rezolvarea unor probleme se vor depune online, prin fax sau prin poştă, ori curierat rapid.

Vezi toate anunțurile »

Informații de interes public

Revista presei

Președintele USR, Cătălin Drulă, despre autostrada A13 Brașov – Târgu Secuiesc – Bacău: „Sper că acum, la relansarea licitației, se va ține cont de ce vor oamenii din zonă”

28 noiembrie 2022, Luni

Președintele USR Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, a fost prezent în acest sfârșit de săptămână în județul Covasna, unde s-a întâlnit cu membrii formațiunii județene. Vineri, acesta a fost invitat în studioul We Radio, și a vorbit, printre altele, despre situația politică din județul Covasna, unde USR are doi primari (la Întorsura Buzăului şi Valea Mare), dar și despre autostrada A13 Brașov – Târgu Secuiesc – Bacău.


DJ 114 Sânzieni-Lemnia va fi primul drum eco-smart din judeţul Covasna

11 noiembrie 2022, Vineri

DJ 114 Sânzieni-Lemnia, în lungime de 19 kilometri, ar putea deveni primul drum eco-smart din judeţul Covasna, printr-un proiect iniţiat de Consiliul Judeţean (CJ), ce urmează să fie depus spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional.


Vezi revista presei »
new-church-2