eu-logoguvernul-romaniei-logoregio-logoinstrumente-structurale-logo

Site-ul oficial al Comunei Lemnia

Comuna Lemnia este situată în județul Covasna, în văile Râului Negru și Pârâul Lemnia. Satul se întinde pe o direcție nord-est-sud-vest pe aproximativ 9 kilometri.

Mai mult »

Anunțuri

20 decembrie 2023, 17:11

Pentru a prezenta renovarea bisericii, am realizat o hartă 3D care cuprinde toate micile detalii ale bisericii renovate.

13 decembrie 2023, 18:51

Odată cu finalizarea lucrărilor de renovare a bisericii Sfântul Mihail situată între Lemnia și Mereni, începem o serie de mai multe anunțuri, în care vă prezentăm principalele momente ale renovării bisericii.

Vezi toate anunțurile »

Informații de interes public

Revista presei

16 școli din județul Covasna vor primi finanțare pentru reducerea abandonului școlar

30 aprilie 2024, Marţi

Șaisprezece unități de învățământ din județul Covasna, în care învață în total 1.651 de elevi de gimnaziu, vor primi câte o finanțare de cel mult 300.000 de euro pentru reducerea abandonului școlar. Ministerul Educației a publicat lista finală a beneficiarilor de granturi acordate prin Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS) – runda a II-a, la care se puteau înscrie școlile și liceele cu risc ridicat de abandon școlar.


Au fost aleși președinții birourilor electorale de circumscripție pentru alegerile locale din 9 iunie. Indemnizațiile pentru activitatea în cadrul birourilor electorale – între 162 și 730 de lei pe zi

23 aprilie 2024, Marţi

Președinta Tribunalului Covasna, judecătoarea Simona Kovacs, a fost desemnată șefa Biroului electoral de circumscripție județeană pentru alegerile locale din data de 9 iunie, iar judecătoarea Gogea Cristina a fost aleasă în funcţia de locţiitor. La Sfântu Gheorghe, președintele Biroului electoral de circumscripție municipală nr.1 a fost desemnat Cîrneciu Liviu Cristian, iar locțiitor Kulcsár Tünde-Ildikó.


Vezi revista presei »
new-church-2